Agenda

28 OKTOBER

Mobiliteit & Ondernemen

27 NOVEMBER

Neuromarketing

Focus is belangrijk om te ondernemen


De verantwoordelijkheid over ons eigen leven ligt bij ons zelf. We zijn in eerste instantie verantwoordelijk voor ons welzijn en gezondheid. Deze bijeenkomst beginnen we met de eerste stap een doel behalen. De focus ligt op de eerste stap en niet het eind doel, dit komt vanzelf. Het is mooi als je een specifieke vraag hebt.
Hoe gaan we dit doen?
Bij deze bijeenkomst maken we kennis met de Wim Hof Methode en Innerforce bokstraining. De Wim Hof Methode bestaat uit koude blootstelling (ijs bad), ademhaling en focus. De Wim Hof Methode geeft je meer vitaliteit, energie en betere afstemming met je lichaam. Je wordt sterker en vitaler, je weerstand gaat omhoog en je leert nog beter schakelen. Juist voor ondernemers die door willen blijven gaan en continue energie nodig hebben. Wil je geen koud, dan is een andere methode bokstraining. Deze training is een effectieve en krachtige combinatie tussen Mindfulness, meditatie en bokstraining. Deze combinatie zorgt ervoor dat je bepaalde hormonen en neurologische verbindingen aanmaakt die opbouwend en spierversterkend zijn voor je lichaam. Kom dus FOCUSSEN op 16 september!

Datum:

Maandag 16 september 2019

Locatie: 

Sectie C, Stichting Baass, Daalakkerweg 2, loods 10K Eindhoven

Programma:

19:00 uur         Ontvangst met koffie en thee
19:30 uur

Welkom door Brabant Onderneemt

19:35 uur

Presentatie Bart Dankers en Christiano Greve Ormeño

 

Ademhaling & Focus

  Ijsbad voor de voeten en/of boksen
22.00 uur Netwerk onder het genot van hapje en drankje
22.30 uur Einde bijeenkomst

Voor meer informatie: Youtube Wim Hof Bart Dankers

Kosten
: Voor leden van Brabant Onderneemt zijn de kosten voor dit event inbegrepen in het lidmaatschap. Ben u geen lid, dan kunt u één keer kosteloos deelnemen aan een event. Als u daarna lid wilt worden kunt u zich aanmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl

Nodig een introducé uit: Leden van Brabant Onderneemt mogen een introducé meenemen. Introducés zijn kosteloos omdat ieder contact kan inspireren! Een introducé kunt u aanmelden door de naam van de introducé achter uw naam te zetten bij de aanmelding.

Verhinderd: Bent u na aanmelding verhinderd? Dan moet u zich afmelden via events@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk donderdag 12 september om 17.00 uur. Zonder afmelding kunnen wij € 75,- aan kosten in rekening brengen. 

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door:

Isimila                                    InnerTechnology