Agenda

28 OKTOBER

Mobiliteit & Ondernemen

Golf met een zomerse afsluiting


Vele van jullie zijn bekend het spelletje golf..... maar Golf & Countryclub De Tongelreep wellicht niet. Golfcampus De Tongelreep speelt in op trends en ontwikkelingen in de golfsport die vragen om nieuwe concepten. Beginnende, gevorderde en vrije golfers worden een unieke accommodatie geboden voor onbeperkt en aantrekkelijk oefenen en spelen. De Golfcampus bestaat uit een driving range, een indoor centrum en een 6-holes Par3-baan. Tijdens deze bijeenkomst horen wij over de ontwikkelingen op golfgebied. Natuurlijk zullen wij ook met een bal en een golfclub aan de slag gaan. We sluiten deze bijeenkomst af met een zomerse barbecue op het terras.

Datum:

Donderdag 20 juni 2019

Locatie: 

Golf & Countryclub De Tongelreep, Charles Roelslaan 15, 5644 HX Eindhoven


Programma:

17:00 uur         Ontvangst met koffie en thee
17:30 uur

Welkom door Brabant Onderneemt

17:35 uur

Presentatie Rob Baken, bestuur De Tongelreep

18:00 uur

Het woord aan de professional, Robert van den Broek

20.00 uur BBQ op terras met netwerk mogelijkheid
22.30 uur Einde bijeenkomst

Kosten: Voor leden van Brabant Onderneemt zijn de kosten voor dit event inbegrepen in het lidmaatschap. Ben u geen lid, dan kunt u één keer kosteloos deelnemen aan een event. Als u daarna lid wilt worden kunt u zich aanmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl

Nodig een introducé uit: Leden van Brabant Onderneemt mogen een introducé meenemen. Introducés zijn kosteloos omdat ieder contact kan inspireren! Een introducé kunt u aanmelden door de naam van de introducé achter uw naam te zetten bij de aanmelding.

Verhinderd: Bent u na aanmelding verhinderd? Dan moet u zich afmelden via events@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk donderdag 13 juni om 17.00 uur. Zonder afmelding kunnen wij € 75,- aan kosten in rekening brengen. 

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door: