Agenda

16 SEPTEMBER

Focus is belangrijk om te ondernemen

28 OKTOBER

Mobiliteit & Ondernemen

Jouw energie, de succesfactor in je bedrijf


Jouw energie, de grootste succesfactor in je bedrijf

Niet timemanagement maar energiemanagement is je allerbelangrijkste wapen in jouw drukke leven. Je zakelijke successen, gezondheid en geluk zijn afhankelijk van jouw beschikbare hoeveelheid energie. Hoe meer verantwoordelijkheid je neemt voor de energie die je kunt uitgeven, hoe productiever en succesvoller je zult worden.

In deze Masterclass leer je de twee energiesystemen kennen en wordt inzichtelijk hoe je hier zelf invloed op uit kunt oefenen. Dit ga je niet alleen in theorie leren maar ook in de praktijk ervaren. Je leert hoe je jouw biochemische systeem optimaal inzet en je ervaart live dat het doorbreken van een ‘mindfuck’ je onmiddellijk meer energie oplevert. Dit alles is direct toepasbaar in jouw dagelijkse leven. Met deze Masterclass start je jouw route naar duurzaam succesvol presteren. Ben jij er klaar voor?

Chantalle Weemaes traint al vele jaren ondernemende mensen om duurzaam topprestaties te leveren of weer te gaan leveren. Het is haar missie om zoveel mogelijk ondernemende mensen in hun “TopState” te brengen. Chantalle is een expert op het gebied van de achterliggende systemen in je lichaam die verantwoordelijk zijn voor jouw succes. Ze weet als geen ander hoe je met het brein en biochemie kunt spelen en beleeft daar veel plezier aan.

Na afloop van deze Masterclass:

* Weet je welke twee systemen verantwoordelijk zijn voor jouw energie

* Ken je technieken waarmee je direct meer energie tot je beschikking hebt

* Heb je de start gemaakt voor een kundig energiemanagement voor meer succes, gezondheid en geluk

Test hier jouw energie: Topstate test

Datum:

Maandag 11 februari 2019

Locatie: 

Room To Meet You, Berg 41, 5671 CB Nuenen

Programma:

Programma:

19:00 uur         Ontvangst met koffie en thee
19:30 uur

Welkom door Brabant Onderneemt

19:35 uur

Welkom door Room To Meet You

19:45 uur

Masterclass 'Jouw energie, de succesfactor in je bedrijf'

21.30 uur Netwerk met borrel en hapje
22.30 uur Einde netwerkbijeenkomst

Kosten Nodig een introducé uit; Deelname aan deze activiteit is kosteloos voor deelnemers van het platform Brabant Onderneemt. Introducés of niet deelnemers zijn kosteloos omdat ieder contact kan inspireren! Hoe? Eenvoudig; aanmelden en achter je naam de naam van de intoducé zetten. Ben je na aanmelding verhinderd om deel te nemen? Dan is afmelden verplicht!

Bij afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt de kosten van €75,- in rekening te brengen.  Bent u verhinderd? Meld u af via: events@brabantonderneemt.nl

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door: